Zaputite se na terensko jahanje!

Odaberite terensko jahanje na Fruškoj gori kao svoju sledeću avanturu i doživite prirodu na jedinstven način!

Na leđima konja, preko brda i dolina, pored jezera i potoka, kroz šumu i livade – dođite u Šumsku štalu i uživajte u jahanju konja na Fruškoj gori!

Terensko jahanje je prava avantura za sve – decu i odrasle, mlade i stare, jahače i one koji će to tek postati. Povedite svoju porodicu, prijatelje, partnera ili dođite sami i otkrijte čari jahanja konja u prirodi – terensko jahanje je u ponudi tokom cele godine. 

Super staze

Iskusni vodiči

Dobri konji

Bezbednost na terenu

Super staze

Dobri konji

Bezbednost na terenu

Iskusni vodiči

Staze za terensko jahanje

Sve staze su dostupne početnicima, koji pre polaska na stazu dobijaju kratku obuku potrebnu za jahanje na terenu, a vodič staze ide peške uz jahače kako bi pripomogao ukoliko zatreba. Iskusni jahači ove staze mogu da prelaze i u kasu i galopu, a vodič staze je tada na konju ispred jahača. Za one koji žele da savladaju veštinu jahanja, kako bi mogli da uživaju u rekreativnom terenskom jahanju, dostupna je škola jahanja

Termin za terensko jahanje je potrebno zakazati barem jedan dan unapred! Možete nas kontaktirati i rezervisati termin i nekoliko dana unapred, što je naročito preporučljivo ukoliko želite da dođete tokom vikenda, kada je veća zauzetost termina.

1. Zeleno srce

Ova kratka staza idealna je za sve one koji žele da se samo malo opuste u prirodi sa konjima ili da se oprobaju u jahanju konja, kao i za porodice sa malom decom. Staza vodi do vidikovca sa drvetom čija krošnja je u obliku srca, sa kog se pruža predivan pogled na ceo Novi Sad. 

Dužina staze: 30min (2 km)

Cena: 2000din po osobi

Naša preporuka!

2. Dva vidikovca

Svako ko traži nešto izazovniji, a ujedno i lagani obilazak Fruške gore, na stazi dva vidikovca će upravo to i pronaći! Od Šumske štale, preko Popovičkog jezera do jednog od najlepših vidikovaca Fruške gore. Raznoliki krajolici kroz koje ova staza vodi oduševiće sve prave ljubitelje prirode. Naročitu čar ova staza dobija u kasne popodnevne sate uz zrake zalazećeg sunca!

Dužina staze: 1h 40min (5,5 km)

Cena: 4000din po osobi

3. Šumska staza

Dinamičnost i avantura najbolje opisuju ovu stazu, pa svako ko želi nešto zabavnije i izazovnije jahanje, na ovoj stazi će sigurno uživati! Ova staza se posebno preporučuje za vrele letnje dane, kada zelenilo šume pruža hladovinu skoro celom dužinom staze.

Dužina staze: 1h 40min (5 km)

Cena: 5000din po osobi

4. Staza orlova

Za duže uživanje u terenskom jahanju i pravi izlet u prirodi, ova staza je idealan izbor! Obuhvata stazu “Dva vidikovca” i obilazak poznatog vidikovca Orlovo bojište sa kog se pruža pogled na prelepa brda Fruške gore.

Dužina staze: 2h 10min (7 km)

Cena: 5000din po osobi

Rezervišite svoj termin:

0641690760

NOVO: Poklon vaučeri za terensko jahanje!

Obradujte dragu osobu poklonom u kom će sigurno uživati – poklonite joj nezaboravno iskustvo terenskog jahanja!

Jahanje konja u prelepoj prirodi Fruške gore sigurno će obradovati sve one koji vole konje, prirodu ili nova i zanimljiva iskustva. 

Vaučer možete platiti uživo ili putem računa, a preuzimanje se vrši u Novom Sadu, dostavlja se putem pošte (potrebna je doplata za poštarinu) ili na e-mail adresu. Vaučer traje 3 meseca od datuma kupovine, a nosilac vaučera samostalno zakazuje termin jahanja.