Naručite poklon vaučer!

Obradujte dragu osobu poklonom u kom će sigurno uživati – poklonite joj vaučer za jahanje! 

U nekoliko koraka do idealnog poklona!

Jahanje konja u prelepoj prirodi Fruške gore sigurno će obradovati svakoga ko voli konje, prirodu ili nova i zanimljiva iskustva. Poklonite dragoj osobi nezaboravno iskustvo terenskog jahanja ili mogućnost da nauče da jašu u školi jahanja!

Kako se naručuje vaučer?

Odaberite stazu za terensko jahanje ili tip škole jahanje koji želite da poklonite, a zatim popunite formular za naručivanje vaučera. Ubrzo po popunjavanju formulara, kontaktiraće vas neko iz ekipe Šumske štale.

Vaučer možete platiti lično ili putem računa, a preuzimanje se vrši lično kod nas ili u Novom Sadu, putem pošte ili putem e-mail-a. 

Vaučer traje 3 meseca od datuma kupovine.

Naručite vaučer!

Ukoliko kupujete vaučer za školu jahanja, u napomeni navedite specifičnosti (individualni ili grupni časovi, broj časova mesečno i sl.)
Izabrani broj osoba: 1
Vaučer možete dobiti na email, preuzeti lično u Novom Sadu ili dobiti poštom (troškove slanja snosite sami, adresu za slanje navedite u napomeni).

Kako se koristi vaučer?

Dobili ste poklon vaučer i želite da ga iskoristite? Potrebno je samo da nas pozovete ili pošaljete sms na 064169070 i rezervišete termin za jahanje, s napomenom da imate vaučer. 

Vaučer važi do datuma označenog na njemu (3 meseca) i može se produžiti samo pod posebnim okolnostima ili lošem vremenu koje je onemogućilo jahanje. Vaučer može iskoristiti samo osoba na koju vaučer glasi, naravno može povesti onoliko osoba za koji broj je vaučer. Ukoliko želite da povedete više osoba od toga sa sobom, jahanje možete doplatiti na licu mesta posle ture. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 🙂