Trenirajte jahanje!

Bilo da ste početnik ili jahač sa iskustvom, kroz redovne treninge u Šumskoj štali naučite i usavršite veštinu jahanja.

Škola jahanja

Kroz kvalitetne časove jahanja i redovne treninge savladajte komunikaciju sa konjem i napredujte u veštini jahanja, kako biste uživali u aktivnostima sa konjima i u manježu i u prirodi Fruške gore. 

Časovi jahanja se sprovode u malim grupama (3-4 jahača po grupi), prema kvalitetno osmišljenom programu koji se prilagođava svakom polazniku pojedinačno, u cilju postizanja najboljih rezultata. Čas traje 45-60min.

Upis u školu jahanja je moguć tokom cele godine, a mogu se upisati svi stariji od 10 godina.

Termini za školu jahanja su fiksni i određuju se po formiranju grupa, a realizuju se i tokom radne nedelje i tokom vikenda.

Uz posebne pogodnosti za uplate mesečnih članarina, kao i mogućnost kupovine pojedinačnih časova, trenirajte jahanje onim ritmom koji vama odgovara, te odaberite da li želite da trenirate jednom ili dva puta nedeljno.

Časovi jahanja se odvijaju u manježu Šumske štale smeštenom u prirodi Fruške gore. 

Program škole jahanja

Cene škole jahanja

Već od 1.000 dinara po terminu!

1

Trening

1.500 RSD

1.500 RSD

po treningu

4

Treninga

mesečno

5.000 RSD

5.000 RSD

1.200 RSD po treningu

8

Treninga

mesečno

8.000 RSD

8.000 RSD

1.000 RSD po treningu

Škola jahanja 1 na 1

Unapredite pojedinačne tehnike jahanja i naučite da jašete prema planu i programu skrojenom po Vašim ličnim potrebama i znanju.

1

Trening

2.500 RSD

2.500 RSD

po treningu

10+

Treninga

Cena na upit

Cena na upit

Poklonite dragoj osobi mogućnost učenja jahanja u školi jahanja Šumske štale.

Poklon vaučer možete platiti uživo ili putem računa, a preuzimanje se vrši na adresi Šumske štale, dostavlja se putem pošte (poštarina se posebno naplaćuje) ili na e-mail adresu. Vaučer traje 3 meseca od datuma kupovine, a nosilac vaučera samostalno zakazuje termin jahanja.

Upišite se u školu jahanja!

Pozovite nas i raspitajte se o svemu što vas još interesuje ili dogovorite termin za svoj prvi čas jahanja i započnite sa učenjem ove zanimljive veštine.

0641690760

Možda vas zanima i...

Šta treba obući za časove jahanja?

Osim u posebnoj odeći i obući za jahanje (koja nije neophodna), možete da jašete u bilo kojoj udobnoj odeći koja omogućava pokrete (trenerka/udobne  pantalone/helanke). Takođe vam je potrebna i zatvorena obuća (patike ili cipele).

Da li je potrebno imati opremu za jahanje?

Sva oprema potrebna za jahanje je obezbeđena u Šumskoj štali i dobijate je na korišćenje tokom časa. Ukoliko neko poseduje sopstvenu opremu, svakako da može da je koristi.

Šta ako je neko već učio da jaše ranije?

Ukoliko već imate nekog iskustva u jahanju, razmotrite do kog ste nivoa stigli i javite se našem instruktoru Draganu i dogovorite probni čas nakon kog ćete utvrditi koji kurs treba da pohađate da biste nadogradili svoje znanje i veštinu.

Zašto se u školi jahanja Šumske štale kas i galop uče tek u kasnijim kursevima?

Kako bi polaznici zaista savladali veštinu jahanja konja i postali samostalni jahači, u našoj školi se akcenat stavlja na sticanje dobre osnove u razumevanju rada sa konjem, potpunim ovladavanjem upravljanja konjem i postizanjem sigurnosti na konju. Iz tog razloga se kas i galop uče tek u kasnijim kursevima, kada je jahač dobro oformljen i stabilan na konju.